SQL/DB Error -- [Table 'zafetrip_sydspanien.ArticleUserComments' doesn't exist]
SQL/DB Error -- [Table 'zafetrip_sydspanien.ArticleUserComments' doesn't exist]
Costa del Sol Shopping Guide - Costa del Sol - Spanien
Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Et af de mange supermarkeder på Solkysten
Et af de mange supermarkeder på Solkysten
Costa del Sol Shopping Guide
For mange turister omfatter et ferieophold på Costa del Sol også lidt shopping. Selv om man ikke har nogen egentlig indkøbsseddel med hjemmefra, så er en shopping-tur ofte et fornøjeligt indslag i den totale ferieoplevelse, uanset om det bliver til større indkøb eller blot til nogle mindre impuls-indkøb.

På hele kyststrækningen findes adskillige indkøbscentre, ligesom der fortsat er mange specialbutikker, ikke mindst i Málagas centrum. Generelt kan man sige, at indkøbscentre og større enkelt-butikker har sløjfet sieasta’en, og deres åbningstider er oftest fra kl. 10 til kl. 21 (mandag-fredag), kl. 10-18 om lørdagen og lukket om søndagen. Derimod holder mindre butikker stadigvæk lukket mellem kl. 13 og kl 17, hvor indehaveren skal have lidt mad med familien og derefter en lur.

MÁLAGA
har et stort indkøbscenter i kvarteret La Rosaleda. Desuden findes varehuset El Corte Inglés nær jernbane- og busstation, og i gaden Larios samt omkringliggende gader findes adskillige mindre specialbutikker, hvor mange turister går på opdagelse.

FUENGIROLA

har to såkaldte stormarkeder – Euromarket henholdsvis Hiper Andalucia. I øvrigt byder Fuengirola på rigtigt mange butikker i byens centrum.

GIBRALTAR
har sit forretningsliv koncentreret til hovedgaden Main Street. Der er fortsat mange ur- samt sølv- og guldbutikker, men langt fra i samme omfang som for år tilbage. Prisniveauet siges at ligge en smule under, hvad samme varer koster på den spanske side af grænsen.

MARBELLA
har et indkøbscenter med navnet La Cañada, mens det egentlige butiksliv findes på hovedgaden Avenida de Ricardo Soriano samt i de mange små gyder i den gamle bydel omkring Plaza de los Naranjos (Appelsintorvet).

NERJA

har sit forretningsliv samlet i området omkring Balcón de Europa.

PUERTO BANUS
er kendt som et dyrt sted på Costa del Sol, og det er det også i den forstand, at forretningslivet fortrinsvis består af butikker, der henvender sig til folk, som ønsker at købe eksklusive og dermed dyre varer. Her findes dog også stormagasinet El Corte Inglés, hvor varerne har samme priser som i El Corte Inglés i Málaga.

RINCON DE LA VICTORIA
har et shoppingcenter ved navn El Centro de Victoria samt et antal velassorterede butikker på byens hovedgade. Forretningslivet i Rincón de la Victoria tilfredsstiller både byens fast befolkning og turisterne, men er ikke af en sådan karakter, at man rejser til det sted specielt for at shoppe.

TORREMOLINOS
har overlevet flere nedgangsperioder gennem de seneste årtier, og det har også byens forretningsliv, der er koncentreret til gågaden San Miguel. Antallet af butikker i ejendomskomplekset La Nogalera er dog skrumpet kraftigt ind.

Markedspladser
Hvad mange turister, ikke mindst når man har børn med, kan lide at besøge, er småbyernes markedspladser. Her kan man let gøre gode fund til bundpriser, og ofte handler man ved, at der tinges om priserne. I de fleste byer er der marked kun én dag om ugen.

Her følger en oversigt over, hvor og hvornår der er mulighed for at opleve et andalusisk marked:

Almuñécar: fredag.
Antequera: tirsdag.
Benalmádena: fredag og søndag.
Coin: lørdag.
Estepona: onsdag og søndag.
Fuengirola: tirsdag, lørdag og søndag.
Marbella: mandag.
Mijas Costa: onsdag og lørdag.
Motril: tirsdag og fredag.
Nerja: tirsdag og søndag.
Ronda: søndag.
San Pedro: torsdag.
Torre del Mar: torsdag.
Torremolinos: torsdag og søndag.
Torrox: mandag.

Afstemning

(10 stemmer)Tilføj din kommentar
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven

Dine Spanien-kommentarer

Kom med dine kommentarer her eller forslag til ændringer

Navn


Kommentar


E-mail (Vil ikke blive gengivet på siden)


CAPTCHA ImageReload Image

Skriv ovenstående kode


Solkysten

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga