Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Golf i Spanien
Sydspanien.dk har samlet information om golf i Spanien samt golfrejser til Costa del Sol, og du kan se billeder fra mange af Costa del Sols golfbaner.
På Spansk Stil kan du også læse om golf i Spanien.

Spanien 2012
Marbella er en af de mest eksklusive byer på Costa del Sol. Byen er skærmet fra vejrforhold af bjerget "La Concha" og så ligger byen i en bugt, der giver yderligere læ
Efter ombygning af Los Olivos sidste år, har Mijas Golf foretaget en fuldstændig renovering af den anden af de to baner: Los Lagos
Spanien 2011
Med en placering på 17. pladsen må man sige, at Line var godt med i Spanien


Spanien 2010
Alhaurin Golf ligger ved Mijas Bjergene i Alhaurin El Grande.
Costa del Sol bliver også kaldt "Costa del Golf". Golf i Spanien kan spilles hele året, men flest spiller golf i vinterhalvåret
Mange vælger at tage afsted i en gruppe, hvor det fx er nogle venner, der er blevet enige om at tage på rejse til Spanien for at spille golf. Golfrejser til Spanien har altid været populære - især i vinterhalvåret, der er dejligt mildt på Costa del Sol
Los Naranjos Golf Klub ligger i Nueva Andalucia tæt på Marbella.
Spanien 2009
Golfrejser til Spanien til de sydlige himmelstrøg er den eneste måde danske golfspiller kan få humøret op på i en ellers kold og mørk vintertid
GOLF SERVICE - arrangører af golfferier og golfrejser til Spanien leverer service lige fra booking af green fee til leje af bus
Spanien 2008
18 huls golf med fantastisk udsigt over Middelhavet, Gibraltar og Nord Africa.
Tæt på stranden i Sotogrande ligger Almenara Golf som har en fantastisk udsigt og nogle flotte søer.
Mijas Golf har længe været populært blandt skandinaver


Solkysten - November 2007
Konen – kællingen - madammen. En visit på “nattens dronning” er i højeste grad en oplevelse for sig
Mads Vibe Hastrup oplevede sit livs største øjeblik søndag den 14. oktober i Madrid på Europatouren, da han vandt turneringen Madrid Valle Romano og dermed 1.100.000 dkr.
Spændende slutspurt .....


Solkysten - Oktober 2007
Det bliver snart normalt at green-fee priserne vil blive sat betragteligt ned i Spanien.
Golfanlægget består af to 18-hullers baner. Det ligger i en utrolig smuk natur med udsigtspunkter til søer, skov og fjeld, og så er det helt fri for nogen form for støj.
Solkysten - September 2007
Montenmedio ligger i Cádizprovinsen ved 42,5 km på N-340. Dette er ikke kun en golfbane, det er en kæmpe naturperle på 120 ha., som ligger mellem byerne Barbate og Vejer de la Frontera.
Solkysten - August 2007
Hvis du ønsker at opleve en helt anderledes golfbane i Andalusien, så tag en weekend-tur til Arcos Gardens. Landmark National ...
Traditionen tro blev der spillet Grundlovsturnering på Lauro Golf den 3. juni.
Solkysten - Juli 2007
Benalup Golf og Country Club ligger blot halvanden times kørsel fra kysten.


Solkysten - Juni 2007
Overskriften viser, hvor store ambitioner direktør Valerio Fernandez har med denne bane. 1. april åbnede Cerrado del Aguila for de første ni huller i Urbanicationen Cerrado del Aguila Golf Resort.
I forbindelse med min hjemkørsel til Danmark besluttede jeg mig for at besøge den bane, som Sergio Garcia har haft som hjemmebane ...


Solkysten - Maj 2007
Når du træner på drivingrange, kan du prøve at gøre din træning mere varieret så du kommer alle de forskellige slag igennem og dermed får mere tillid til de enkelte slag og de forskellige jern og køller du har med. Ofte hører jeg: ...
Club de Golf Dinamarca holdt den 18. marts fællesmatch på El Chaparral.
Lad os bare starte med konklusionen på følgende artikel. Denne pragtfulde bane ønsker ikke at have greenfee gæster, den ønsker kun at være medlemsbane.
Solkysten - April 2007
Syntes du at dit budget kan holde til en golfrunde til 1000 kroner, så er Cortesín en bane der bare skal prøves. Det er en mega oplevelse.
Klubmesteren i Club de Golf Dinamarca, Robin Lundskjær - har i marts deltaget i Scanplantouren, som er en turnering fortrinsvis for professionelle spillere fra Skandinavien.
Solkysten - Marts 2007
Det andalusiske Golfforbund har valgt El Chaparral til den bedste nye bane i Andalucien i 2006.
Jeg har mange gange kørt forbi La Noria og sagt “hvor ser den bane kedelig ud”, og jeg har glædet mig til at spille Calanova eller at skulle videre til La Cala Golf Resort med tre dejlige golfbaner.


Solkysten - Februar 2007
Hvornår har du prøvet konstant udsigt over Middelhavet, et par 5 hul på 608 meter og en gennemsnitsstørrelse på greens på ikke mindre end 700 kvm.
Krone Golf Tours arrangerer to fantastiske rejser i februar 2008 for golfere og livsnydere til Sydafrika. Spil syv gange eksklusiv golf og besøg Ernie Els’ vin–estate.
For femte gang inviterer månedsmagasinet Solkysten læsere og annoncører til golf. Nogle år har vi holdt turneringen over tre eller fem matcher og andre år som en enkelt match.
Solkysten - Januar 2007
En nyskabelse for golfere i Club de Golf Dinamarca ser dagens lys i 2007.
Mange af Solkystens læsere har spurgt, hvordan man som nybegynder kommer i gang og hvilke baner, man kan spille på.
Solkysten - December 2006
Når du spiller Alhaurín Golf, der ligger mellem Mijas og Alhaurín el Grande, kunne du ligeså godt spille en bjergbane i Østrig eller Schweiz.
Den 21.-22. oktober holdt Club de Golf Dinamarca sit store årlige klubmesterskab.
Solkysten - November 2006
Krone Golf Tours golfkatalog indeholder en række nyheder bl.a. USA’s østkyst Myrtle Beach og Las Vegas. I Østen præsenterer Krone Golf Tours bl.a. golf i tre lande på én rejse, nemlig Singapore, Indonesien og Malaysia.
Solkysten - Oktober 2006
Ejer og præsident Jaime Ortiz-Patiño overtog Valderama i 1987 og gik i gang med et kæmpe ombygningsarbejde, som gjorde banen til den bedste i Europa.
Miraflores Golf åbnede i 1990 og var de første år ude i en meget turbulent tid med voldsomt byggeri i 90’erne og en bane af meget svingende kvalitet.
Hvis det står til baneejer og direktør Poul Sundberg, vil det nye internationale golfanlæg i København blive på højde med Valderrama og mange faciliteter vil blive endnu bedre.


Solkysten - September 2006
Er du til god golf, god mad, natur samt alle moderne faciliteter til meget rimelige priser, er Islantilla Golf Ressort værd at besøge.
Solkysten - August 2006
Topservice og dårlig golf Solkysten sætter i sommermånederne fokus på tre golfbaner i Huelvaprovinsen. I denne måned er det El Rompido.
Danmarks bedste golfspiller Thomas Bjørn og Jyske Bank Private Banking har indgået en sponsoraftale til foreløbigt udgangen af 2007.
Solkysten - Juli 2006
Isla Canela Golf ligger i Huelvaprovinsen, kun 10 km fra den portugisiske grænse og meget tæt på den skønne strand Costa de la Luz.


Solkysten - Juni 2006
- hotdog med ristede løg


Solkysten - Maj 2006
- Drømmen blev til virkelighed


Solkysten - April 2006
Europa Tour’en gæster San Roque sidst i april, derfor sætter vi fokus på dette pragtfulde golfresort.
Fredag den 24. februar blev der holdt månedsmatch ...
Søndag den 5. marts blev Nordisk Golfmatch afviklet på Lauro Golf til fordel for Margrethekirkens Venner.
Danmarks første golfresort, Lübker Golf Ressort, er kommet rigtig flot fra start og salgsmålene er nået.
Solkysten - Marts 2006
På en våd og visse steder mudret bane indledtes Solkysten Golf Cup den 16. februar på La Duquesa Golf.
En af Costa del Sols mest eksklusive golfbaner, Los Flamingos, ligger i det berømte område ”New Golden Mile” 8 km vest for Marbella og 10 km øst for Estepona.


Solkysten - Februar 2006
Torsdag den 16. februar slås første slag til Solkysten Golf Cup 2006.
Ny topbane på Costa del Sol
Den eneste restaurant i Andalusien, som høstede en Michelin stjerne, er El Lago der ligger ved Greenlife Golf.
Lidt uden for Arcos de la Frontera er den amerikanske gruppe Landmark Land i færd med at omdanne et stort areal til en smuk golfbane.


Solkysten - Januar 2006
Kære golfer – denne bane skal prøves, den er i absolut top på Solkysten.
Lørdag den 19. November holdt Club de Golf Dinamarca sin månedsmatch på Rio Real i Marbella.
Guide
Costa del Sol er et mekka for golfspillere. Det må være den mest rammende beskrivelse af Costa del Sol. Med et sandt overflødighedshorn af gode og velplejede golfbaner, det dejlige klima, og golfbanerne der ligger som perler på en snor. Ikke mindre end 50 golfbaner byder sig til. Og flere er på vej.Nøgleord
Golfrejser til Spanien
Costa del Sol golfrejser
Golfferie på Costa del Sol
Golfture til Spanien

Tilmeld nyhedsbrev

Solkysten

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga