Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Sundhed
Spanien 2010
Costa del Sol bliver også kaldt "Costa del Golf". Golf i Spanien kan spilles hele året, men flest spiller golf i vinterhalvåret
Gratis Download af opskrifter på tapas fra det sydspanske køkken. Rig på varme og store smagsoplevelser. Næsten som at være på Costa del Sol - selvom at du alligevel ikke helt er der
Spanien 2008
Når du står og har behov for genoptræning eller du ønsker at få trænet din fysiske form, så kan du som bopælsregistreret i Danmark få tilskud fra sygesikringen, efter samme regler som i DK


Solkysten - April 2006
Det nye offentlige hospitalscenter i Benalmádena vil åbne dørene for patienterne i første kvartal 2007.
Mange af os skyller trofast den daglige vitaminpille ned med lidt juice, mælk eller kaffe i den overbevisning, at det gavner vores helbred.
Jeg husker min fars flotte store, hvide tænder, der lyste op i hans blide ansigt, når han smilte et af sine talrige smil.
Nærhed til patienten, omsorg tilpasset hver enkelt og hospitalsophold, som i det hele taget skal være i særklasse...
Vi kender det alle - eller langt de fleste af os over 35 år – at den evige ungdom ikke findes.
Et nyt dialysecenter har set dagens lys i Málaga.
Et af de væsentligste sundhedsproblemer i Europa er overvægten blandt børn.
Vi mennesker er skabt til at bevæge os i ujævnt terræn og ikke til at bevæge os i den moderne verdens betonjungle.
Lad det være sagt med det samme, hvis du vil opleve Raul, Roberto Carlos, Zidane, Beckham, Ronaldo, Baptista og Thomas Gravesen på samme hold, så skal du skynde dig.


Solkysten - Marts 2006
Det første spadestik til et fodboldstadion i Malaga blev taget den 21. juni 1936.
Hovedpersonen i denne artikel har ikke opsøgt os i klinikken. Det er en barsk historie, men den bringes med forældrenes fulde opbakning.
EM-kvalifikation: DBU var vært, da fodboldforbundene fra Letland, Liechtenstein, Spanien, Sverige og Nordirland ...
Jeg tror, de fleste husmødre kender denne underlige kriblende følelse i kroppen ...
Sonja og Tove er begge 75 år – Sonjas hud er smukkere end Toves hud, der er rynket og furet.


Solkysten - Februar 2006
- ny klinik for massage og akupuntur
Ondt i ryggen er efterhånden en folkesygdom, men det bliver smerterne ikke mindre plagsomme af.
Du er til fødselsdag hos onkel Svend – han bliver 75 år. Du sidder og taler med ham, og lige pludselig opdager du, at han fuldstændig har misforstået dig.
En fortvivlet mor kom med sin 12-årige søn, der var overvægtig, hyperaktiv og konstant lavede ballade i skolen, når han da ikke lå syg med hyppige forkølelser eller mavepine.
Det sidste halve års beslutninger fra Málagas præsident og direktør viser med al tydelighed at det er blandt dem, en udskiftning bør foretages.
Ledelsen i Real Madrid har de seneste år satset mere på salg af ”brand’et” Real Madrid over hele verden, end at hente succes på fodboldbanen.
Navnet er Xanit og det ligger i Benalmádena, men ambitionerne rækker noget længere, for Xanit vil tiltrække patienter fra hele Europa.
Dyrker du for lidt motion i hverdagen? Lider du af ondt i ryggen, andre fysiske problemer, eller trænger du til afslappende massage eller zoneterapi?
Kender du det .... man står og taler med en person, som pludselig er rykket alt for tæt på og uden at tænke over det bryder dit usynlige ”behageligheds-skjold” ...
Solkysten - Januar 2006
Der er kaffe på kanden og danske småkager på sygeplejerske Kirsten Sonnes havebord ....
- hvordan klarer jeg smerterne?
For knap halvandet år siden startede Ingelise Jørgensen sin mobile høreklinik som en del af firmaet ”Tele-cpu”, der drives af hendes mand, Kim Jørgensen, der beskæftiger sig med at skaffe folk i bjergene radio-internet.
”Jeg har været overvægtig i 25 år, har prøvet alt, men kan ikke gå ned i vægt,” sagde en dame først i 60’erne, der i efteråret søgte optagelse på et af vores gratis slankeseminarer.
Så er år 2006 lige startet. Tværsummen af 2006 er 8 og lige så sikkert som et 8 tal består af 2 cirkler ....
Flere og flere ældre nyder – heldigvis da – godt af et aktivt seniorliv med masser af sport.


Spanien 2006
Betiina Larsen er fysioterapeut i Spanien
El Parque de la Paloma ("Due-Parken") er en smuk park med søer og springvand
Januar 2005
Læge fra Herning med klinik i Fuengirola implanterer guld hos folk med slidgigt og rygsmerter
Tandlæge Peter Broberg har 1.500 skandinaver i sit kunderegister, heraf halvdelen turister
Oktober 2004
Hvordan kan vi sænke vores kolesterol med færre bivirkninger?
Hudpleje i bred forstand er, hvad Nasari Beauty Center, beliggende i Urbanisacion La Carolina nogenlunde midtvejs mellem Marbella centrum og Puerto Banus, tilbyder
Juli 2004
For omkring otte år siden havde optiker Claus Bentkjær valget mellem at handle med briller i det nye Frederiksbergcenter eller på Costa del Sol. Gæt hvad han valgte.
Armsved kan undgås, uden hudirritation
....med én påsmøring om dagen – og alligevel solbrun
Ingrid Suhr er afspændingspædagog og giver bl. a. behandlinger mod allergi - og derudover sælger hun vitaminer i lange baner
Eksperten på forbedret hørelse er Jørgen Laurberg (69), der har beskæftiget sig med folks høreproblemer i en menneskealder.


April 2004
Finn Clausen var chefoptiker hos Synoptik i Danmark, inden han i 1989 etablerede sig i Fuengirola
Europæiske Rejseforsikring har forbedret sin Internationale Sygesikring med en række nye løsninger og dækninger, som i højere grad kan tilpasses den enkeltes ønsker og behov
Kirsten Sonne (f. 1943), dansk sygeplejerske, kom til Spanien i 1990 og har i mere end 10 år tilbudt hjemmehjælp henholdsvis hjemmesygepleje til ældre danskere og andre udlændinge, først og fremmest skandinaver, på Costa del Sol.
At man ikke bør drikke vand direkte fra vandhanen, er en velkendt sag i Spanien.
Januar 2004
I de fleste danske køkkener har husmoderen en flaske olivenolie. Men det er kun i de færreste hjem, man også har frugten oliven.


Guide
Apotekerne i Spanien er privatejede og ligger ofte tæt på hinanden i byerne. De normale åbningstider er fra 9.30 – 13.30 og igen fra 16.30 – 19.30. Søndage lukket. Der findes dog altid et vagtapotek i hver kommune
Vi har nok allesammen en fornemmelse af, at det er både godt og sundt at være ude om sommeren. Det er det også - med måde.
om rejsende ved man sjældent noget om drikkevandet på opholdsstedet. Udenfor de industrialiserede lande er kvaliteten af drikkevandet ofte usikker.
Ved at tage et lille rejseapotek med hjemmefra kan du gøre meget for at undgå, at rejsen bliver en kedelig oplevelse.
For at sikre en så vellykket rejse som muligt, er der en lang række overvejelser man bør foretage, inden man kan læne sig tilbage i flysædet.
Omtrent hver tredje dansker har en sart hudtype med øget risiko for at blive skoldet i solen - og solskoldning øger risikoen for hudkræft.
Info om vaccination og malaria til din rejse
Vaccination og malaria er vigtig ved rejse til eksotiske lande, fx Thailand. Søg selv eller spørg lægen.

Tilmeld nyhedsbrev

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga