Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Robin Lundskjær.
Robin Lundskjær.
Robin på touren
Skrevet af Solkysten
Klubmesteren i Club de Golf Dinamarca, Robin Lundskjær - har i marts deltaget i Scanplantouren, som er en turnering fortrinsvis for professionelle spillere fra Skandinavien.
Denne tour blev spillet for første gang i 2006 og er et vedhæng til Challengetouren.

Robin var en af de få amatører der deltog i turneringen i Portugal.

Hvad syntes du om banen?
Banen ligger i et fantastisk naturområde 45 km sydvest for Lissabon. Banen minder meget om Valderrama, idet der er ekstremt mange træer som afgrænser spilmuligheder og hullerne.
Hullernes opdeling er fantastiske, de er alle forskellige med hver deres udfordring og det gør det meget spændende og udfordrende at spille banen.

Man skal udover at spille golf, bruge sine taktiske evner til banestrategi, ellers bliver man alvorligt straffet.
Out of bounce pæle er ikke nødvendig på denne bane - den er rigeligt svær i forvejen.

Greens er et helt kapitel for sig. Udover at de er forskellige er de meget kuperede, så hvis du ikke lander bolden det rigtige sted i forhold til flaget, ja så ligger der ofte et 3 put og venter på dig.

Hvad syntes du om turneringen?
Turneringen er veltilrettelagt. På den turnering jeg spillede var der 60 deltagere, heraf fem amatører, som alle spiller på det danske amatørlandshold.

Som min første turnering i år, havde jeg lidt nerver på. Jeg vil jo gerne få så meget ud af spillet som muligt, men også vel vidende at jeg turneringsmæssigt er lidt rusten.

Mine tre runder var faktisk meget stabile, men gennemgående med lidt for høj score pr. runde, da det på nuværende tidspunkt ikke kan undgås at der kommer et hul eller to hvor jeg spiller dårligt.

Mentalt havde jeg det godt på alle runder, men kunne dog godt på den sidste turneringsdag mærke at også her sad der lidt ”rust”, på det tidspunkt havde jeg spillet seks runder i træk inklusive prøverunder.

Hvor lang tid bliver du i Spanien?
Jeg bliver her til den 12. april hvor jeg kører hjem, da den næste Scanplanturnering starter den 20. april på Royal Oak. Jeg vil jo gerne spille i Club de Golf Dinamarca hernede, og der er en turnering på Chaparral som jeg gerne vil deltage i og det kan jeg nå inden jeg skal hjem.

Min plan for den danske turnering er at spille mere eller mindre samtlige Scanplanturneringer, der er i alt 12 og så stille op i andre vedkommende turneringer under forudsætning af, at de ikke er i konflikt med Scanplantouren. Udover det skal jeg jo spille for Nivå, hvor jeg er med i Eliteteamet. Jeg blev klubmester i slagspil på Nivå i 2006.

Ser vi dig hernede igen til efteråret?
Jeg vil meget gerne ned og spille klubmesterskab i Club de Golf Dinamarca igen, det er en god turnering og en rigtig rar stemning. Jeg holder meget af at spille i Club Dinamarca, og kunne jeg vinde igen ville det da også være sjovt, men man ved jo aldrig.

Hvis alt går som jeg håber vil jeg blive pro til november, da jeg jo allerede nu træner og lever som en professionel. Som amatør må du ikke vinde penge, og uden disse kan det blive lidt svært at gå efter min drøm, at spille på Europatouren.

Så hvis jeg må bestemme vil jeg være at finde på disse kanter igen til efteråret, senest januar 2008.

Ja, vi er mange der håber det bedste for Robin, som har valgt i en spillemæssig sen alder (20) at gøre golfen til sin levevej, efter en ellers lovende karriere som professionel kontraktfodboldspiller i Farum. Den karriere blev ødelagt af en muskelskade i højre ben.

Søren Sehested
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - April 2007
Solkysten - April 2007

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga