Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Robin, Sergio og Søren.
Robin, Sergio og Søren.
“I lære” på Sergio Garcías hjemmebane
Skrevet af Solkysten
I forbindelse med min hjemkørsel til Danmark besluttede jeg mig for at besøge den bane, som Sergio Garcia har haft som hjemmebane ...
... og har fået sin lærdom og opvækst på: Club de Campo Del Mediterráneo, ved Valencia, nærmere bestemt Urbanización La Coma, Borriol, Castellón.
Jeg ringede og skrev til golfklubben og aftalte at jeg kunne komme og spille, så stor var min forbavselse, da jeg ved gaten blev spurgt om jeg var medlem. Nej, Ja, men det er en medlemsklub!
Ok - jeg forklarede så mit ærinde og kom ind.

Til oplysning kan man godt få lov at spille banen, hvis man altså reserverer tid i forvejen.
Ud over golfbanen, er der stor svømmehal, hvor taget kan skubbes til side, tennisbaner og wellness!!
I proshoppen hviskede Robin til mig at han havde set Sergios far, som er golftræner gå ind i bagrummet, og jeg brummede “nå, og hvad så vi skal altså ud og spille!”.

Efter at have fået al formalia klaret, gik vi tilbage til bilen for at hente vores udstyr. På vejen til bilen blev vi mødt af en knaldrød, stor audi som nærmest lød som den spanske tyr, når den er godt gal. Vi sprang lidt til side og skulle lige til at lære manden i bilen et par danske gloser i afdelingen for blandede bolsjer, da vi så at det var sgu Sergio, der kom kørende her.

Nå vi lod ham passer uden kommentarer, lidt flink kan man da godt være!!
Mens vi varmede op stod vi og lurede på hvordan han trænede. Det var lidt sjovt at se at han varmede op med en meget tung driver, som er særligt lavet til at svinge langsomt med.

Vægten af driveren - fortalte Robin mig - er 2-3 gange normal vægt. Det kunne jeg altså ikke se på den måde Sergio svingede.

Ellers var hans træning meget traditionel når jeg ser gode spillere træne de lange slag, dog var det helt tydeligt, at der blev lagt koncentration i hvert slag – strikt overvåget af faderen, som samtidig sørgede for at Sergio kunne træne uforstyrret.
Vi havde regnet med at han ville komme og spørge os om han måtte gå en runde med os, især når han så mit gamle stive sving, ingen kan jo som jeg slå bolde til højre og venstre – eneste problem, jeg ved aldrig før jeg slår, hvilken side den næste bold flyver til – så spændende er det.
Helt ærligt, det må da være småkedeligt at stå og slå den ene lige bold efter den anden.

Smuk, god og lang bane
Nå, men Robin og jeg gik i gang med at spille banen, det er en aldeles dejlig parkbane, med nogle flotte lidt lave bjerge der omkranser banen.

Standen af fairways og green var gode, dog havde de lige prikket greens en uge før vi kom så de var ikke helt oppe på daglig standart.

Banen er dejlig at gå, den er rimelig flad, men med mange træer.
Der er tre særdeles spændende golfhuller med vand, hvor du udover at skulle have rigtig længde også skal slå ret så nøjagtigt. Det første klarede min yardexmåler, det andet klarede mit boldlager – hmmmm!
Det er en rimelig lang bane, og det kunne vi ikke rigtig forstå lige da vi havde spillet, for det syntes vi ikke, før Robin påpegede længden på par 3 hullerne, 146, 170, 189 og 198, og da det er flad bane lige ud, ja så er par 3 hullerne ganske lange at nå for den almindelige golfer, hvis man altså skal på green.

Banen ligger ganske fredeligt og roligt i en smuk natur, fairways har en rimelig bredde, green er rimelige store og enkelte er dog noget kuperet, så tre put er absolut muligt.

Klubhuset er dejligt stort med gode faciliteter af enhver slags, det eneste vi var lidt forbavsede over var at vi kl. 17.00 ikke kunne få andet end en sandwich fra køkkenet.

Der er hoteller lige i nærheden, så hvis man vil have et stop på vejen til eller fra Skandinavien med overnatning og evt. lidt forkælelse i svømmehallen eller welness centretet, ja så kan vi godt anbefale dette.

Hvis man ringer til hotellet og beder om en golfrunde og overnatning så får man rabat på golfrunden.
Greenfee er i øvrigt overkommelig i forhold til Costa del Sol - 48 euro!
Banen, miljøet og omgivelserne er absolut pengene værd.


Søren Sehested

Praktiske oplysninger
Tlf.  96 43 21 227, fax  96 46 57 734
Tlf. for reservation 96 43 21 653
Hjemmeside: www.Ccmediterraneo.com
e-mail:
club@ccmediterraneo.com
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - Juni 2007
Solkysten - Juni 2007

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga