Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Aymerich golf ta’r førertrøjen
Skrevet af Solkysten
Det bliver snart normalt at green-fee priserne vil blive sat betragteligt ned i Spanien.
 I tiden fra 2000 til 2005 troede baneejerne, at de hvert år kunne hæve priserne med 20-50 pct. pr. år, uden det  indvirkede på mængden af spillere. De troede at golfspillere ville betale, og at de havde unikke golfbaner i højeste kvalitet, samtidig med at man byggede mange nye golfbaner.

Siden 2005 er meget forandret. Alle de banedirektører, jeg har talt med de sidste to år, erkender at man totalt har fejlvurderet fremtiden for golfbanerne.

Alle er enige om at priserne skal ned, servicen skal op, banernes kvalitet skal hæves. Jeg vover den påstand, at om ganske få år vil priserne på green-fee være lavere end i Danmark, og banernes kvalitet vil være klasser bedre end de er i dag.

Aymerich Golf Club
Mange golfere har sikkert bemærket at flere golfbaner har fælles ledelse og administration. Det giver nogle åbenlyse fordele, idet man kan bruge besparelsen til at nedsætte green-fee prisen og forbedre banerne.

Aymerich er et spansk managefirma fra Madrid, som er specialister i at drive golfbaner.De administrerer i øjeblikket 22 golfbaner i Spanien og en i Frankrig. De vil om ganske kort tid have mere end 50 golfbaner under deres dygtige ledelse.

Medlemmer
Man kan uden omkostninger blive medlem af Aymerich Golf Club. Det koster ingenting og du får op til 50 pct. rabat på green-fee. Du kan få rabatter i proshop og undervisning, samtidig med at de arrangerer golfrejser til fornuftige priser.

Du kan via hjemmesiden www.aymerichgolfclub.com blive medlem og blive orienteret om de nye tiltag, der kommer hver måned.

På Costa del Sol repæsenterer Aymerich Calanova, Alhaurín, El Chaparral, Cabopino samt en pragtfuld par 3 bane i Benalmádena, lige ved Zanith hospitalet.

Cabopino
Denne golfbane, der ligger i Marbella, åbnede i 2001 og er blevet en meget populær bane. Banen har nogle fantastiske udsigtshuller og meget rimelige priser. Minusset ved banen er at man har nogle dårlige greens.

El Chapparal
I Mijas Costa ligger denne vidunderlige bane, som har et af kystens bedste klubhuse. Banen er middelsvær og i en fantastisk kondition med nogle af kystens bedste greens. Det er en naturperle, og et godt råd vil være at glemme sin driver og spille lige ud af fairwayen, så undgår man problemer.
Calanova Golf

Calanova Golf ligger i La Cala de Mijas og er en af de nyeste baner på kysten.
Denne bane må prøves. Eneste minus er at man er tvunget til at køre i buggy, som i øvrigt er indkluderet i green-fee prisen.

Det er en meget varieret bane, med 6 huller dogleg højre, 5 huller dogleg venstre og resten ligeud. Jeg bliver altid i godt humør af at spille denne bane, som byder på en fantastisk udsigt over bjerge og Middelhavet på hvert eneste hul.

Alhaurín
Denne golfbane ligger i Alhaurín el Grande. Det er en typisk Ballesteros bane - meget svær og ikke helt fair. Alligevel er den bedre end sit rygte. Banen er blevet meget bedre, og det er en fornøjelse at sidde i det nye klubhus og nyde banens huller. Du kan altid få billige green-fee priser og de har den sværeste par 3 bane i hele Spanien. Prøv den og tag alle dine gamle golfbolde med.


Solkystens læserservice
Som mange golfere har bemærket, er vores blad gået forrest i bestræbelserne på billige green-fee. Det vil vi blive ved med, og i de efterfølgende numre vil vi give oplysninger om de golfklubber, der giver rabat.

Stig Wiberg
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - Oktober 2007
Solkysten - Oktober 2007

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga