Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
La Dama de Noche
Skrevet af Solkysten
Konen – kællingen - madammen.
En visit på “nattens dronning” er i højeste grad en oplevelse for sig
La Dama de Noche eller “nattens dronning”, som den hedder, er en meget anderledes bane. Aldrig har jeg oplevet så mange specielle ting på en 9 hullers golfbane.
De har intet klubhus, kun en runddel, som kombineret caddymaster, cafe/restaurant med et meget begrænset udvalg.

Det var ikke en overvældende velkomst, der mødte os før vi skulle spille .Aldrig før har vi været ude for at alle spillere skulle vise federationskort før vi spillede. Direktøren fortalte os at man ikke kunne spille hvis man ikke havde et golflegitimationskort. “Hvorfor” spurgte vi – og fik intet svar. Da vi havde spillet banen vidste vi hvorfor. Banen ligger imellem N-340 og motorvejen fra Marbella til Puerto Banús. Det er ret nemt at ramme motorvejen, som ligger meget tæt på banen. Derfor skal forsikringen være i orden. Nu skulle man tro efter ovennævnte beskrivelse, at banen var mindre interessant at spille, men det er absolut ikke tilfældet.

La Dama de Noche er designet af Enrique Canales, og han har været meget fantasifuld med de terrænmuligheder, han har haft imellem motorvejene. Banen blev bygget i 1991 og er en 2749 meter lang par 36. Der er mange spændende huller, især hul 4, som er et par 3 hul på 152 meter med masser af vand og bunkers. Det er også bemærkelsesværdigt, at hvis man spiller banen to gange, spiller man hul 8 på to forskellige måder, hvor man anden gang spiller over en dyb kløft.

Natgolf
Det helt store hit er at man kan spille golf 24 timer i døgnet. Det kan lade sig gøre fordi 36 store projektører oplyser banen. Der er dog skygger på banen, som gør natgolfen til en spændende udfordring. Man skal være ca. 15 personer for at spille og green–fee er 50 euro.

Elskerinden
Banen ligger tæt på Puerto Banús. Jeg ved ikke om det har nogen betydning, men aldrig har vi mødt så mange kvindelige golfspillere som spillede alene. Så kære golfere, vil du møde konen, kællingen, madammen eller måske elskerinden, så besøg La Dama de Noche. Da banen er så speciel, vil jeg kun give banen golfbolde.
Den fortjener 3 golfbolde.
Service, miljø og restaurant kan ikke få en sølle golfbold.
Stig WibergPriser
Green-fee 9 huller 34 euro
Green-fee 18 huller 44 euro
Natgolf 15 personer p.p. 50 euro
Boggy 9 huller 26 euro
Buggy 18 huller 30 euro


Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - November 2007
Solkysten - November 2007

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga