SQL/DB Error -- [Table 'zafetrip_sydspanien.ArticleUserComments' doesn't exist]
SQL/DB Error -- [Table 'zafetrip_sydspanien.ArticleUserComments' doesn't exist]
Livet i Spanien - Costa del Sol - Spanien
Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Udsigten fra en golfklub - Torrequebrada Golf
Udsigten fra en golfklub - Torrequebrada Golf
Livet i Spanien
Er du glad i Spanien? Hvordan er det at leve i Spanien?


Radioen blæser derudaf:

"Come along with me, and you'll see... how it is to be free..."

Jeg kommer kørende stille ned mod vandet i Benalmadena Costa, udsigten fejler ikke noget. Der er skyfrit, palmetræer og havet i baggrunden. Blåt i blåt, kun afbrudt af de grønne palmer.

Skolen er slut og de små er på vej hjem med de små skoletasker på ryggene. Forældrene og bedsteforældrene går sammen med dem. Afhentning af børnene i skolen er et fast ritual i Spanien.

En lidt ældre dreng kommer fræsende på sin alt for lille cykel. Måske det er moden nu - hvem ved? - det ser ikke specielt praktisk ud...

Et par unge teenagere går på fortovet og diskuterer livet og de store problemer, man nu engang har i den alder - sikkert noget med piger...

En lille hund krydser dovent vejen, den har ikke travlt, og den er bestemt ikke imporneret af at der kommer biler.

Stress? Ikke her!

Afstemning

(47 stemmer)Tilføj din kommentar


Livet i Spanien
Hvad afholder folk fra at flytte til Spanien, hvis det virkelig er så skønt? Mange oplever det som en stor forandring, at "rykke teltpælene op" og flytte til et så fremmed land som Spanien.
Der er naturligvis mange forskelle på Danmark og Spanien, men i virkeligheden er det ikke så svært endda.

Om det så giver et lykkeligere liv at bo i Spanien, er en anden sag. Der er ikke "styr på alting" som man oplever det i Danmark, og man kan nemt blive frustreret over systemerne og bureaukratiet. Det er nu heller ikke altid nemt i Danmark, men i Danmark kan man leve uden de store problemer, hvis man ellers forbliver lønmodtager, undgår arbejdsløshed og problemer med skattefar. Og ikke mindst, lærer at acceptere de altid nærværende parkeringsbøder.


At leve i Spanien er som at være på ferie hele livet - forkert!
Har man personlige problemer i Danmark, så kan man være sikker på at problemerne flytter med til Spanien, og det er ikke sikkert en behagelig cocktail at blande de personlige problemer med de praktiske problemer ved flytning til et andet land.

Rådet er at få afklaret sagerne hjemme inden udflytningen. Livet er ikke som på charterferien for 5 år siden, når man skal til at bo i Spanien fuld tid.

Nogle danske virksomheder vil af princip ikke ansætte nytilflyttere, før der er gået et halvt år. Det tager normalt 3 - 6 måneder at blive afklaret med om Spanien er det rigtige valg. De fleste, der prøver at rejse fra personlige problemer, ender med at tage hjem til Danmark igen.

Det gælder naturligvis ikke folk, der rejser for at undgå det danske klima og skattevæsen...
Skøn natur i Spanien - El Chorro
Skøn natur i Spanien - El Chorro
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven

Dine Spanien-kommentarer

Navn


Kommentar


E-mail (Vil ikke blive gengivet på siden)


CAPTCHA ImageReload Image

Skriv ovenstående kode


Solkysten

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga