Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Drømmegolf på Santa Clara
Skrevet af Solkysten
Kære golfer – denne bane skal prøves, den er i absolut top på Solkysten.
Banen er en par 71 bane og relativ kort på 5.558 m fra gul og 4.856 m fra rød. Den har store brede fairways, ingen rough og fremragende greens.

Du har fra tee-stederne et godt overblik over hullerne og med en meget informativ baneguide er chancen for at spille en fornuftig score til stede.

Banen er bestemt ikke nem, da den har greens der er meget hurtige og svære at læse. Banen er let bakket og man kan nemt gå banen rundt, hvis man har en rimelig kondition.

Designer er Enriques Canales, der har lavet flere golfbaner i Spanien. Han har været fantastisk dygtig til at placere greens i forskellige nivauer fra fairways. Tre fantastiske huller har han kreeret med hul 12, 13 og 14 med henholdsvis 400 meter par 4 hul, 182 m par 3 hul og 524 par 5 hul.

Der er meget få sandbunkers og hazarder, så det kan undre at slopen på 123 er relativ høj.
Hullerne 1, 9, 10 og 18 er anlagt tæt ved klubhuset og drivingrange med pragtfulde søer.


Santa Clara Golf Club ligger på N 340 ved km 187,5 lige ved siden af Costa del Sol Hospital i Marbella.
Banen fortjener 5 golfbolde

Miljø
Santa Clara Golf ligger for foden af bjerget ”La Concha”. Du har en mageløs udsigt fra næsten alle huller, hvor du kan nyde at se Middelhavet, Gibraltar, Afrika og bjergene Sierre Las Nieves i Marbella.
Nogle få huller er bebygget med et meget smagfuldt byggeri i charmerende farver, som naturligt indgår i omgivelserne. Byggeriet ligger i god afstand fra golfbanen.

Eneste minus er at der på nogle huller er trafikstøj fra N 340, som er meget befærdet.
Miljø fortjener 4 golfbolde

Service
Santa Clara er bare topkvalitet også på service. Når du bestiller en green-fee spørger man om du ønsker at blive hentet på parkeringspladsen.

I alle buggies er der boldvasker og drikkevand. Der er to drivingranges, den ene som golfskole som mange professionelle og topamatører gør stor brug af.

Du kan træne fra måtter eller græs, alt efter ønske. Der er tre putting-greens af høj kvalitet.
Pigerne ved indskrivningen er professionelle og direktør Angel Jimenez gør et stort stykke arbejde for at servicen er i top.

Service fortjener 5 golfbolde

Restaurant
Når du ser klubhuset og restauranten er du ikke i tvivl om at her kan din pung godt blive hurtig tom. Restauranten er fantastisk flot med en meget stor terrasse og en vidunderlig udsigt.
Tjenere er flot klædt og spisekortets priser er i absolut top.

I kop kaffe 2,20 euro, 1 vand 2,20 euro, 1 gl. vin 3,00 euro, 1 stor fadøl 5,00 euro. Husets salat koster 10,00 euro, sandwiches fra 5,80 –10,00 euro, clubsandwich 8,70 euro.
Maden og servicen var OK, men priserne alt for høje.
Restauranten fortjener 3 golfbolde

Medlemmer og green-feespillere
Santa Clara er en pay and play bane og har ca. 30.000 green-fee gæster om året. Den normale green-fee er 105 euro, men man har mange rabatmuligheder. Lavsæson priser er 84 euro pr. green-fee for 18 huller, 9 huller koster 58 euro. Man kan købe et årskort til 2.500 euro pr. person. Har man et årskort kan man tage en gæst med til 40 pct. rabat, så prisen pr. green-fee bliver 53 euro for 18 huller og 26 euro for 9 huller. Man kan købe 10 green-fee billetter til 700 euro og 20 green-fee billetter til 1.300 euro. Drivingrange bolde koster 1 euro for 23 bolde. Du kan købe et drivingrangekort for 25 euro, for dette beløb får du 30 kurve med bolde.

Der er altid gode tilbud på leje af køller, buggy og trolley.
Max. handicap for mænd er 30 og for kvinder 38.

Stig Wiberg


SANTA CLARA GOLF
CN-340, km. 187,5 • 29600 Marbella, Málaga
Tel. 952 850 111 • Fax. 952 850 288
E-mail: reservas@santaclara-golf.com
www.santaclara-golf.com


Har du en kommentar til artiklen? Skriv til swiberg@terra.es
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - Januar 2006
Solkysten - Januar 2006

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga