Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Ypperlige Los Flamingos
Skrevet af Solkysten
En af Costa del Sols mest eksklusive golfbaner, Los Flamingos, ligger i det berømte område ”New Golden Mile” 8 km vest for Marbella og 10 km øst for Estepona.
Banen åbnede i juli 2001 og kostede 45 mio. kroner. Præsidenten, Ricardo Arranz, har stået i spidsen for dette fantastiske projekt, som i fremtiden vil udvide med yderligere to 18 hullers golfbaner samt en 9 hullers par 3 bane. Banen er en par 72 med en længde på 5907 m. Den er designet af golfarkitekten Antonio Garcia Garrido. De første 9 huller er relativ smalle og kræver en golfspiller, der kan slå lige slag, hvorimod de sidste 9 huller har brede fairways, med greens i flere niveauer med stor sværhedsgrad.

Los Flamingos har en pragtfuld udsigt til Nordafrikas kyst, og banen er beplantet med mange cypresser, pinjetræer og oliventræer. Greens på de første 9 huller er meget store, bugtede og med stor sværhedsgrad, dertil kommer at greens på de sidste 9 huller ligger tæt ved store søer, som gør den relative flade bane utrolig smuk og krævende. Fairways er med Bermuda-græs og bunkers er med hvid knust marmor. Alt er i en formidabel stand.

PGA European Tour har hvert år holdt sin seniortour på Los Flamingos. Det gør man kun på de ypperste baner. Banen fortjener 5 golfbolde

Service
Los Flamingos direktør, Andreas Hagemann, går selvfølgelig i jakkesæt og slips hver dag, det passer til stedet. Din bil bliver kørt ned i den lukkede garage, dine golfbags bliver hentet af personalet og leveret ved caddymasteren. I din buggy er der både scorekort og vand. Når du spiller banen møder du venligt personale, der spørger dig om dine kommentarer og om du føler dig tilpas. Det er bare stilen på denne bane.

Prisen på banen er i den dyre ende, men du får meget for pengene.
Service fortjener 5 golfbolde.

Restaurant
Restaurant og bar er en del af Los Flamingos femstjernede hotel ”Villa Padierna”. Det åbnede i 2003 og er et af de fornemste hoteller i Andalusien. Når man kommer hertil efter en runde golf, kan man godt føle sig en smule forlegen. To mænd i uniform og høje hatte står og venter dig ved indgangen, man burde måske tage et bad efter runden inden man kommer i restauranten – men PYT.

Fire store fadøl serveret af de smukkeste servitricer til os fire mandfolk samt kystens bedste clubsandwich. Alt var pragtfuldt indtil regningen kom, - prisen var 91 euro – men hvad kunne vi ellers forvente på et femstjernet hotel.
Restauranten fortjener 5 golfbolde.

Miljø
Alt har indtil nu været nær det perfekte, men miljøet på banen skal man værne om. Store byggerier er desværre ved at blive opført og det er tydeligt at dette kommer til at skæmme banen på længere sigt.
På flere af hullerne er man begyndt at bygge helt vildt og det er synd, da banen uden disse byggerier ville være noget af det bedste. Men - ak og ve – det bliver som ved de fleste golfbaner på kysten.
Miljø fortjener 3 golfbolde.

Medlemmer og green-fee spillere
Los Flamingos er en pay-and-play bane, hvis priser er rimelige i forhold til banens kvalitet. Green-fee i højsæsonen er 99 euro p.p. for 18 huller og 60 euro p.p. for 9 huller. Højsæson er fra den 1. februar–31. maj og fra 1. oktober–30. november. Prisen i lavsæsonen er 73 euro p.p. for 18 huller og 48 euro p.p. for 9 huller. Lavsæson er fra 1. december–31. januar og fra 1. juni–30. september. Buggy koster 35 euro, leje af køller 36 euro.

Det er også muligt at blive medlem med ”Tarjeta Oro”. Der er to muligheder, enten helårs- eller halvårsmedlemskab. Du kan vælge frit spil hele året, eller 35 green-fee pr. år i 10, 15 eller 20 år. Priserne afhænger selvfølgelig af hvor mange år du ønsker medlemskab.

Hvis du ønsker at blive medlem, står alle resortets faciliteter til din rådighed, såsom drivingrange, golfacademy, cafeteria, bar, restaurant, swimmingpool, spa, skønhedssaloner m.v.

Stig Wiberg


Flamingos Golf Club
Ctra. N-340 km. 166 (Cancelada)
29679 Benhavís-Marbella (Málaga)
Tel. 952 889 150 • Fax. 952 889 159
E-mail: info@flamingos-golf.com
www.flamingos-golf.com


Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - Marts 2006
Solkysten - Marts 2006

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga