Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Succes for Lübker
Skrevet af Solkysten
Danmarks første golfresort, Lübker Golf Ressort, er kommet rigtig flot fra start og salgsmålene er nået.
Der er nu fuld fart på forberedelserne til byggeriet samt noteringen af golfaktier i Lübker Golf A/S.
Ved salgsstart august 2005 var første spadestik taget, layoutet på det suveræne 27–hullers golfbaneanlæg var skitseret, og tegninger samt specifikationer af klubhuset, Lübker Lodge, oplevelsesmekkaet, Lübker Square og de syv arkiekttegnede boligtyper var klar.

Som bekendt blev lejlighederne i golfklubhuset i Lübker Lodge udsolgt i løbet af få dage. For at imødekomme denne efterspørgsel, blev der designet en ny hustype med fire ferieboliger i én boligenhed. De nye hustyper har præcis den samme indretning som lejlighederne på 70 kvm. og penthouselejlighederne på 57 kvm. i golfklubhuset – og de kan placeres overalt i Lübker Village.

- Hele Lübker Golf Resort omfatter et meget stort projektområde, som rummer plads til stor alsidighed. Vi har fået forespørgsler fra flere, der gerne vil bygge deres egen drømme – golfferiebolig – som man typisk har mulighed for i lignende golfresorts i udlandet. For at møde dette behov blev der åbnet for salg af sokkelgrunde sidst på året. Tilsvarende livsstilsparadiser i udlandet har vist sig at være yderst populære.
Kendetegnende for golfkoncepter af denne type er, at stram styring og konstant fokus på at bevare det suveræne kvalitetesniveau er alfa og omega. Derfor er det mig meget magtpåliggende selv at styre projektet gennem tilblivelsen – samt efterfølgende at sikre den høje kvalitet fortæller Poul Anker Lübker.
I Lübker Golf Ressort skal man ikke bruge den sparsomme fritid på havearbejde eller vedligeholdelse af fritidshuset. I stedet kan man koncentrere sig om golf, naturen og om at slappe af sammen med børn, familie og venner.

Dette spændende golfprojekt udmærker sig også ved at være bygget i harmoni med naturen. Gennem flere år er der foretaget omhyggelig naturpleje på hele området, som nu bliver til Lübker Golf Ressort. Ud over en sund og naturlig fauna med bl.a. sjældne orkideer i stort antal har denne indsats også medført, at man i dag som et af de ganske få steder i Danmark, har tre sjældne padder i terrænet. I anlægget af både golfbane og bebyggelse er der taget højde for fauna og flora, så paddearterne får endnu bedre levebetingelser end tidligere.

Vil du vide mere om dette spændende golfprojekt, så besøg hjemmesiden www.lübker.com

Stig Wiberg
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - April 2006
Solkysten - April 2006

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga