SQL/DB Error -- [Table 'zafetrip_sydspanien.ArticleUserComments' doesn't exist]
SQL/DB Error -- [Table 'zafetrip_sydspanien.ArticleUserComments' doesn't exist]
Hvad er "øst for Malaga"? - Costa del Sol - Spanien
Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Skønne små byer i skøn natur
Skønne små byer i skøn natur
Hvad er "øst for Malaga"?
For mange er området øst for Malaga helt ukendt. Her finder du en kort introduktion til området
Når du lander i Malaga lufthavn kører du ned til dit hotel eller lejlighed og tilbringer en herlig ferie med sol, varme, strand og pool. Om aftenen går du ud og spiser. Efter en uge tager du hjem med fuldt opladte batterier og er klar til endnu en omgang!

Det er den typiske tursits behov, at komme til Spanien og slappe af og nyde vejret mv.

Den knap så typiske turist tager rundt og ser en masse på ferien. Nogle tager må til ud og ser drupstenshulerne i Nerja, andre tager ind til El Choro og efter endt kanotur nyder en Paella med udsigt over søerne.

Den atypiske turist bor øst for Malaga. Eller sådan var det tidligere!
Nu er området øst for Malaga kommet med på landkortet. Der er fin motorvej helt til Nerja, og den er ved at blive udvidet forbi Almuñecar.
Med motorvejen er det blevet markant nemmere at komme ud til de store byer, og det har betydet at udviklingen er gået stærkt.

De sidste fem år er der kommet meget internationalt liv og de dertilhørende faciliteter som indkøbscentre, flere restauranter og biografer - ovenikøbet med film på originalsproget.

La Axarquía
Regionen øst for Malaga indtil man kommer til Granada hedder "Axarquía". Det er generelt et smukt område med masser af natur- og landområder. Området er ikke præget af hoteller og højhuse som vi ser det på vej ned til Marbella, ligesom villaerne ligger mere spredt i landskabet.


På vej fra Malaga ligger de større byer:
1. Rincon de la Victoria
2. Torre del Mar
3. Velez Malaga
4. Nerja


Rincon de la Victoria
Ofte blot kaldet "Rincon" er nu groet helt sammen med La Cala del Moral. Rincon er traditionelt set et af de mere eksklusive områder for spanierne, og store dele fungerer alene som ferieby, og henligger meget stille om vinteren.


Torre del Mar og Velez Malaga
De er egentlig søskende-byer beliggende på hver sin side af motorvejen. De er dog meget forskellige, idet Velez Malaga stort set ikke har udenlændinge.


Torre del Mar
Byen Torre del Mar er en kystby, og den skal opleves langs kysten. Efter sigende er det Europas længste strandpromenade. Promenaden er lang og byder på små strandbarer "chiringuitos" og restauranter. Om natten liver en anden del af stranden op. Alle de små barer og dansesteder giver nattelivet kulør for de unge.
Læs mere om Torre del Mar.

Velez Malaga
Har man ikke noget positivt at sige, så skal man tie stille.


Nerja
En virkelig charmerende bymidte, flotte strande i og omkring Nerja, har gjort byen kendt allerede inden motorvejen kom til.
Læs mere om Nerja
Afstemning

(26 stemmer)Tilføj din kommentar


Kort over kysten øst for Malaga
Kort over kysten øst for Malaga
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven

Dine Spanien-kommentarer

Navn


Kommentar


E-mail (Vil ikke blive gengivet på siden)


CAPTCHA ImageReload Image

Skriv ovenstående kode


Skat, økonomi og pension

Solkysten

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga