Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Solkysten - Oktober 2006
Al-Andalus er - som ethvert andalusisk skolebarn ved - navnet på det landområde på den iberiske halvø, som maurerne indtog for godt 1000 år siden.
Er du gammel nok til at huske Elvis Presley, så har du også et forhold til ham. Og uanset om du har elsket eller hadet hans stil, så er der ingen tvivl om, at du vil kunne nynne med på masser af hans hits.
Anni Dahms
Anni Dahms kom til Costa del Sol for 16 år siden netop i denne måned, og for 12 år siden åbnede hun den første Annis Vitalshop.
Behandling af åreknuder
Speciallæge i kirurgi, Bo Rosenkilde overtog for et år siden Sven Refslund Poulsen klinik i Fuengirola, og meget er sket siden. Der er kommet mange nye patienter til – også mange yngre.
Danmark har fået en retssikkerhedschef
Og det er da meget betryggende, hvis ellers nytiltrådte lektor i skatteret ved Aalborg Universitet, Margrethe Nørgaard kan overbevise os om, at hun er sin stilling værdig.
Den fortsatte historie om Cron
Cron har dage, hvor han har det godt og andre dage, hvor han har en nedtur.
Dyr i naturen
Foråret er et risikofyldt tidspunkt både for vilde og tamme dyr, og lidt værre for de vilde, der ikke har nogen til at tage sig af dem.
En kraftig efterårsvin
Alle der kender noget til franske vine, kender Syrah druen, som formentlig har sin oprindelse i Rhonedalen.
Flowerpower politik
José Luis Rodríguez Zapatero blev statsminister ved et uheld.
Fra Middelfart til Moclinejo
Ved Rincón de la Victoria drejer jeg op i bjergene mod Benalgabón og fortsætter gennem endeløse rækker af hårnålesving, indtil den hvide landsby Moclinejo åbenbarer sig i dalen til højre.
García contra Montgomerie
Ejer og præsident Jaime Ortiz-Patiño overtog Valderama i 1987 og gik i gang med et kæmpe ombygningsarbejde, som gjorde banen til den bedste i Europa.
Hjælp til selvhjælp
En dame i begyndelsen af 60’erne klagede over flere daglige tilløb til besvimelsesanfald og rystelser. Når hun var ude, måtte hun støtte sig til en lygtepæl for ikke at falde om.
Hun slås for urbanización’erne
Mange af dem ved det ikke, men norske Karin Elisabeth Hansen er den nye formand for beboerne i 13.000 hjem i 32 af Mijas’ store urbanización’er.
Håb for fremtiden
Døden tager sin part i alle former for dyreliv. Ja, man kan næsten sige, at det er mere almindeligt at dø end at leve.
Ledbetændelse – artritis
Ledbetændelse også kaldet artritis bliver ofte puttet ind under massebetegnelsen gigt. Artritis betyder egentlig inflammation af leddene.
Min mave er gået i stå
Kronisk forstoppelse er en belastende situation, der ofte bliver undervurderet, uhensigtsmæssigt behandlet og eventuelt latterliggjort.
Miraflores Golf meget bedre end sit rygte
Miraflores Golf åbnede i 1990 og var de første år ude i en meget turbulent tid med voldsomt byggeri i 90’erne og en bane af meget svingende kvalitet.
Permanent Frøkjær-udstilling i The Riviera Gallery
Kunstmaler Erik Frøkjær er en kendt og skattet kunstner - også her på Costa del Sol, hvor han udstillede for første gang i 1994 på det eksklusive Hotel Byblos.
Piratkysten
Der er nok ikke mange som ved, at en af Andalusiens otte provinshovedstæder skylder danskerne sin eksistens.
Professionelt nærvær i meditative omgivelser
Kender man allerede området, ved man, at naturen på de kanter indgyder en helt særlig ro.
Har du et praktisk problem i din spanske hverdag? Send os et par linier, så forsøger vi at skaffe svar!
Trendz: Anne-Mette - stilfuld og cool
Ejeren af Pan y Pasteles 1 og 2, Anne-Mette Blunck, forekommer måske ikke som det mest naturlige valg til at blive en "ny kvinde", hvad angår hår, tøj, smykker, makeup, sko og tilbehør.
Valderramas overmand
Hvis det står til baneejer og direktør Poul Sundberg, vil det nye internationale golfanlæg i København blive på højde med Valderrama og mange faciliteter vil blive endnu bedre.
Vold i hjemmet
I de senere år er fænomenerne husspektakler, voldelige handlinger, etc. vokset, både når det gælder fysisk og psykisk vold indenfor parforholdet.

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga